Meryem - Algemeen directeur Multihulp


Als dochter van ouders van Turkse origine zit het zorgen voor mensen mij in het bloed. Als klein meisje ging ik al met mijn moeder mee naar de dokter, omdat ik dingen moest vertalen die zij niet begreep. Ook hielp ik haar met het verzorgen van huishoudelijke taken. Ik ben dus eigenlijk geboren om in de zorg te werken.

Na jaren als projectmanager bij verschillende zorginstellingen te hebben gewerkt ben ik in 2012 begonnen met het opstarten van mijn eigen multiculturele thuiszorgorganisatie. Ik merkte dat er behoefte was aan een organisatie met oog voor de verschillende culturen en religies die we hebben in Nederland. Dat was het begin van Multihulp.

In 2014 is Multihulp onderdeel geworden van Beter Thuis Wonen. Beter Thuis Wonen wilde cliënten aantrekken in Twente en de Gemeente Enschede heeft voorgesteld dat zij eens met mij moesten gaan praten. Hieruit is deze samenwerking tot stand gekomen. Ik ben blij met Beter Thuis Wonen, omdat we samen naar een mooier geheel kunnen werken. Samen willen we succesvol zijn en er zijn voor onze cliënten en medewerkers.

Mijn dagen bij Multihulp zijn erg divers. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben ergens wel een beetje een ‘controlfreak’. Toch vertrouw ik enorm op mijn team; ieder heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en die wil ik graag naar voren brengen. Dit resulteert in een enorme loyaliteit van mijn team. Samen staan we sterk, als een team.
Linda | Kind- & Jeugdzorg
Brenda | Werving & Selectie
Casemanagement Dementie
Mark WMO Planner
De Wijkzorg
Multihulp
Huishoudelijke OndersteuningDraait om mensen.

"Bij Beter Thuis Wonen ligt de focus op de mensen zelf,
op hun veerkracht en wat belangrijk is in hun leven,
zodat zij de regie in eigen handen houden.”

Edwin Beekman, Bestuurder


Lees onze Privacyverklaring