Helpende Plus

Beter Thuis Wonen heeft verschillende vacatures voor een Helpende Plus. In deze functie houd je je bezig met ADL-activiteiten zoals aan-/uitkleden, wassen, in en uit bed komen, toiletgang en stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt. Ook verricht je werkzaamheden zoals het aantrekken van steunkousen, het aanbrengen van oog-, oor-, en neusdruppels, zalven en het aanreiken van medicatie. Je begeleidt de cliënt bij het aanbrengen van structuur in het dagelijks leefpatroon zodat deze zelf de regie in het dagelijks leven kan oppakken en signaleert relevante veranderingen van de cliënt en rapporteert aan de leidinggevende.

Binnen iedere regio van Beter Thuis Wonen zijn verschillende zorgteams werkzaam. Ieder zorgteam is verantwoordelijk voor de zorgverlening binnen een bepaald(e) wijk/dorp en bestaat uit helpende, verzorgenden en verpleegkundigen op niveau 2,3, 4 en 5, afhankelijk van wat nodig is om de wijk of het dorp te bedienen.

De teams van Beter Thuis Wonen Multihulp in Enschede bestaan uit mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, competenties en leerdoelen. In jouw team werk je aan jouw ontwikkeling door je vakkennis op peil te houden, cursussen te volgen en te leren van en met je collega’s en leidinggevende. Ook stagiaires kunnen een belangrijk deel uitmaken van jouwteam.

Als Helpende Plus kun je terugvallen op de Zorgcoördinator. Deze leidinggevende geeft jou instructies en coaching.Draait om mensen.

"Bij Beter Thuis Wonen ligt de focus op de mensen zelf,
op hun veerkracht en wat belangrijk is in hun leven,
zodat zij de regie in eigen handen houden.”

Edwin Beekman, Bestuurder


Lees onze Privacyverklaring