Vacatures Verzorgende IG

Beter Thuis Wonen heeft verschillende vacatures voor een Verzorgende IG. In deze functie houd je je bezig met het verplegen, verzorgen en begeleiden van cliënten in de thuissituatie. De zelfredzaamheid van de cliëntwordt daarbij zoveel mogelijk gestimuleerd of in stand gehouden.

Binnen iedere regio van Beter Thuis Wonen zijn verschillende zorgteams werkzaam. Ieder zorgteam is verantwoordelijk voor de zorgverlening binnen een bepaald(e) wijk/dorp en bestaat uit verzorgenden en verpleegkundigen op niveau 3, 4 en 5, afhankelijk van wat nodig is om de wijk of het dorp te bedienen.

De teams van Beter Thuis Wonen Multihulp in Enschede bestaan uit mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, competenties en leerdoelen. In jouw team werk je aan jouw ontwikkeling door je vakkennis op peil te houden, cursussen te volgen en te leren van en met je collega’s en leidinggevende. Ook stagiaires kunnen een belangrijk deel uitmaken van jouwteam.Als Verzorgende IG kun je terugvallen op de Zorgcoördinator. Deze leidinggevende geeft jou instructies en coaching.
Verzorgende/ Verzorgende IG Langer Thuis Team - Meppel
Drenthe West, 16 uur of in overleg
Werk doen waar je hart ligt, met collega’s die net zo bevlogen zijn als jij. Een betrokken organisatie die enthousiasme omarmt en eigen initiatief op handen draagt. Zo leuk kan zorg zijn! Bij Beter Thuis Wonen leveren we de zorg met aandacht en plezier en heel graag samen met jou!
Verzorgende IG - Slagharen/ Hardenberg
Overijssel Noord, 20 uur per week
Werk jij graag in een klein team, en heb je een zelfstandige, actieve houding? Dan is werken bij Beter Thuis Wonen wat voor jou. Ben je minimaal 20 beschikbaar voor deze leuke functie? Dan maken wij graag kennis met je!
Verzorgende IG - Meppel
Drenthe West, Uren in overleg
Werk doen waar je hart ligt, met collega’s die net zo bevlogen zijn als jij. Een betrokken organisatie die enthousiasme omarmt en eigen initiatief op handen draagt. Zo leuk kan zorg zijn! Bij Beter Thuis Wonen leveren we de zorg met aandacht en plezier en heel graag samen met jou!
Verzorgende IG - Hoogeveen
Drenthe Zuid, Uren in overleg
Werk jij graag in een klein team, en heb je een zelfstandige, actieve houding? Dan maken wij graag kennis met je!
Verzorgende IG - Enschede
Overijssel Oost, Uren in overleg
Werk jij graag in een klein team, en heb je een zelfstandige, actieve houding? Dan is werken bij Beter Thuis Wonen Thuiszorg wat voor jou. Ben je minimaal 20 beschikbaar voor deze leuke functie? Dan maken wij graag kennis met je!
Verzorgende IG - Dedemsvaart
Overijssel Noord, In overleg is er veel mogelijk
Werk jij graag in een klein team, en heb je een zelfstandige, actieve houding? Dan is werken bij Beter Thuis Wonen Thuiszorg wat voor jou. Ben je minimaal 16 tot 20 uur beschikbaar voor deze leuke functie? Dan maken wij graag kennis met je!
Verzorgende IG - Buitenhof Hattem
Gelderland Noord, Uren in overleg
Sta jij klaar om deel uit te maken van ons toegewijde team bij locatie Buitenhof in Hattem? Wij zijn op zoek naar een Verzorgende IG!
Verzorgende IG - Assen
Drenthe Noord, 16 uur per week
Wij zoeken een enthousiast, gemotiveerd persoon die sterk in zijn of haar schoenen staat. Samenwerken en het leveren van kwaliteit staan voor jou centraal!
Verzorgende IG - Almelo
Overijssel Oost, 24 uur per week
Verzorgende IG (en aandachtsvelder) - Deventer
Overijssel Zuid, Minimaal 20 uur
Werk jij graag in een klein team, en heb je een zelfstandige, actieve houding? Dan is werken bij Beter Thuis Wonen Thuiszorg wat voor jou. Ben je minimaal 20 beschikbaar voor deze leuke functie? Dan maken wij graag kennis met je!Draait om mensen.

"Bij Beter Thuis Wonen ligt de focus op de mensen zelf,
op hun veerkracht en wat belangrijk is in hun leven,
zodat zij de regie in eigen handen houden.”

Edwin Beekman, Bestuurder


Lees onze Privacyverklaring