Mariëlle - Casemanager dementie

Als casemanager begeleid ik cliënten met een vermoeden van of de diagnose dementie. Ik geef advies aan de cliënt en zijn of haar familieleden en ben voor hen het vaste aanspreekpunt. Bij Beter Thuis Wonen werken tien casemanagers en ik ben leidinggevende van dat team.

Het mooiste van mijn werk is dat elke dag anders is. Verder vind ik de combinatie van aansturing, maar ook in de praktijk werkzaam zijn erg leuk. De dementiezorg is een groot en complex vakgebied en ik hoef me dus niet te vervelen. Elke casus vraagt om een andere bijdrage van mij als casemanager. Beter Thuis Wonen geeft me daar veel vrijheid in, ik kan mijn functie naar eigen inzicht invullen, al zijn er natuurlijk ook verwachtingen waaraan ik moet voldoen.

Beter Thuis Wonen gelooft in de kwaliteit van mensen. Ik ben in de afgelopen zeven jaar enorm gegroeid binnen dit bedrijf. Ik ben begonnen als planner voor de huishoudelijke ondersteuning en vervolgens de dementiezorg ingerold. Inmiddels heb ik een opleiding mogen volgen en nu ben ik coördinator van een team casemanagers. Al die tijd heb ik het gevoel gehad dat Beter Thuis Wonen in mij heeft geloofd. Dat voelt erg fijn. Er heerst bovendien een gemoedelijke sfeer en ik voel me er volledig thuis.

Maak kennis met ons
Ontdek waarom wij in de zorg werken.

Linda | Kind- & Jeugdzorg
Brenda | Werving & Selectie
Casemanagement Dementie
Mark WMO Planner
De Wijkzorg
Multihulp
Huishoudelijke OndersteuningDraait om mensen.

"Bij Beter Thuis Wonen ligt de focus op de mensen zelf,
op hun veerkracht en wat belangrijk is in hun leven,
zodat zij de regie in eigen handen houden.”

Edwin Beekman, Bestuurder


Lees onze Privacyverklaring