Werk en leren

Voel jij dat jouw roeping in de zorg ligt, maar ben je bijvoorbeeld nog niet in bezit van de juiste ervaring en/of opleiding? Bij Beter Thuis Wonen bieden wij de mogelijk tot het volgen van een werkleertraject of kan je als student aan de slag naast je zorggerelateerde opleiding die je volgt. Dit biedt jou een uitgelezen kans om niet alleen een waardevolle zorgopleiding te volgen, maar ook om direct een positieve impact te hebben op het leven van anderen.


Werkleertraject

Bij Beter Thuis Wonen omarmen we talent en groei, en ons werkleertraject is de ideale springplank voor diegenen die een verschil willen maken in de levens van mensen en tegelijkertijd een bloeiende loopbaan in de zorg willen nastreven.

Ontdek de voordelen van ons werkleertraject, waarbij je niet alleen relevante ervaring opdoet, maar ook intensieve ondersteuning krijgt van ervaren professionals binnen onze organisatie. Of je nu streeft naar een carrière in de verpleging of thuiszorg, ons wij bieden de nodige kennis, vaardigheden en praktijkervaring om succesvol te zijn.

Word deel van ons team en ervaar hoe ons werkleertraject niet alleen deuren opent naar een lonende loopbaan in de thuiszorg, maar ook naar persoonlijke groei en voldoening. Leer, groei en bloei met Beter Thuis Wonen terwijl je deel uitmaakt van een warme, betrokken gemeenschap die zorgzaamheid hoog in het vaandel draagt.

Ontdek de mogelijkheden

Wil je meer informatie of heb je vragen over het werkleertraject? Neem dan contact op met de afdeling Opleidingen via opleidingen@beter-thuis-wonen.nl of kijk voor meer informatie op de Beter Thuis Wonen Academie-website.

Werken naast je zorggerelateerde studie

Bij Beter Thuis Wonen bieden we een stimulerende omgeving waarin studenten in de zorg, die bijvoorbeeld de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige volgen op mbo- of hbo-niveau, de kans krijgen om hun kennis en ervaring direct toe te passen in de praktijk. Momenteel hebben wij plek in de regio: Hoogeveen, Slagharen, Deventer, Assen, Almelo, Enschede en Meppel. Samen kijken we naar jouw kennis en kwaliteiten, om een passende baan binnen onze organisatie te vinden.

Functie eisen
  • Je volgt een zorggerelateerde mbo/hbo-opleiding;
  • Je voelt je betrokken bij de doelgroep;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer (fiets/auto/brommer).
Wij bieden
  • Salaris afhankelijk van functie en ervaring (cao VVT);
  • Vakantietoeslag, eindejaarsuitkering en onregelmatigheidstoeslag;
  • Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

Start je zorgcarrière!

Ben je geïnteresseerd in een functie binnen onze organisatie als student? Stuur dan je sollicitatie via sollicitatie@beter-thuis-wonen.nl. Voor vragen kun je uiteraard altijd mailen of bellen naar 0528-341162
Draait om mensen.

"Bij Beter Thuis Wonen ligt de focus op de mensen zelf,
op hun veerkracht en wat belangrijk is in hun leven,
zodat zij de regie in eigen handen houden.”

Edwin Beekman, Bestuurder


Lees onze Privacyverklaring