Wij zijn Beter Thuis Wonen

Wij zijn Beter Thuis Wonen. Een professionele thuiszorgorganisatie die actief is in de provincies Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Met ruim 2.300 medewerkers werken wij aan een optimale zorgverlening voor ongeveer 8.000 mensen met een uiteenlopende zorgvraag.

Onze slogan ‘draait om jou’, slaat op onze visie waarbij positieve gezondheidsbeleving ons uitgangspunt is. Wij zorgen ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

De verscheidenheid in diensten die wij aanbieden, maakt dat Beter Thuis Wonen hét adres is waar je terecht kunt met al je zorgvragen en -wensen. Beter Thuis Wonen werkt in kleine teams om de zorgvrager heen, wat zorgt voor een persoonlijke benadering. Dit resulteert in een persoonlijke band tussen ons als zorgverlener en de zorgontvanger.

“Binnen Beter Thuis Wonen krijgen wij de mogelijkheid om zelf dingen te ontdekken en daarbij soms ook ‘op je plaat te gaan.”

Linda, Coördinator Kind en Jeugd
Wij werken vanuit verschillende onderdelen. Deze bestaan uit een aantal specialisaties en samenwerkingsorganisaties; Beter Thuis Wonen, Beter Thuis Wonen Multihulp, en Beter Thuis Wonen De Wijkzorg. Daarnaast specialiseren wij ons op de onderdelen Casemanagement Dementie, Buurtstations, Kind en Jeugd team, Thuisbegeleiding, Specialistisch team en natuurlijk Thuiszorg en onze Academie.

Vanuit deze onderdelen leveren wij een breed spectrum aan diensten. Zo kun je bij ons aan de slag in de huishoudelijke ondersteuning, thuisbegeleiding, wijkverpleging, (specialistische) verpleging, verzorging, kinderthuiszorg, casemanagement dementie, palliatieve zorg, dagbesteding of bij onze ondersteunende diensten vanuit ons centraal kantoor.Draait om mensen.

"Bij Beter Thuis Wonen ligt de focus op de mensen zelf,
op hun veerkracht en wat belangrijk is in hun leven,
zodat zij de regie in eigen handen houden.”

Edwin Beekman, Bestuurder


Lees onze Privacyverklaring