Brenda - Werving & Selectie

Wanneer je besluit te solliciteren bij Beter Thuis Wonen, is de kans groot dat ik je eerste aanspreekpunt ben. Mijn voornaamste doel is om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen, en Beter Thuis Wonen is de ideale werkplek om dat doel te verwezenlijken. Deze organisatie staat bekend om haar vermogen om individuen in hun kracht te zetten. Wanneer mensen de kans krijgen om te doen waar ze goed in zijn, profiteren niet alleen zijzelf daarvan, maar ook de cliënten en de organisatie als geheel. Ik heb dit zelf mogen ervaren, en daarom sluit mijn persoonlijke ambitie naadloos aan bij de missie van Beter Thuis Wonen.

Mijn verantwoordelijkheden omvatten het gehele wervings- en selectieproces, beginnend bij het ontstaan van een vacature tot aan het screenen van kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken. Samen met collega's van diverse afdelingen werk ik nauw samen om ervoor te zorgen dat de juiste kandidaat wordt gevonden. Dit omvat het analyseren van de arbeidsmarkt, het inzetten van innovatieve wervingsinstrumenten, het bedenken van effectieve campagnes, en het opbouwen en onderhouden van ons netwerk. Deze taken zijn niet alleen leuk, maar ook uitdagend. Uiteraard werk ik hierin niet alleen. Samen met mijn collega's van de afdelingen marketing & communicatie en HR werken we hard om de positie van Beter Thuis Wonen nog verder te versterken.

Bij Beter Thuis Wonen willen we dat medewerkers tevreden zijn in hun functie. Als een positie niet meer aansluit bij de capaciteiten van een medewerker, onderzoeken we mogelijke aanpassingen. Het allerbelangrijkste is dat iedereen met plezier naar het werk gaat en dat we goed naar elkaar luisteren. Heb je vragen over het werken bij Beter Thuis Wonen? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen!

Maak kennis met ons
Ontdek waarom wij in de zorg werken.

Linda | Kind- & Jeugdzorg
Brenda | Werving & Selectie
Casemanagement Dementie
Mark WMO Planner
De Wijkzorg
Multihulp
Huishoudelijke OndersteuningDraait om mensen.

"Bij Beter Thuis Wonen ligt de focus op de mensen zelf,
op hun veerkracht en wat belangrijk is in hun leven,
zodat zij de regie in eigen handen houden.”

Edwin Beekman, Bestuurder


Lees onze Privacyverklaring