Arnold - Teamleider Huishoudelijke Ondersteuning

Ik ben teamleider Huishoudelijke Ondersteuning van de afdeling planning. Dit houdt in dat ik mij bezig houd met de werkzaamheden die gedaan moeten worden op de planning. Ik probeer om de werkzaamheden te optimaliseren en indien nodig bij te sturen in verband met wetswijzigingen of een gewijzigd beleid.

Daarnaast zorg ik dat de bezetting op orde blijft en stuur ik bij waar nodig. Samen met mijn collega’s van de planning zorgen we dat de werkzaamheden op een juiste manier ingevuld worden en proberen we de verzuimcijfers, de minuren en de indirecte uren zo laag mogelijk te houden. Uiteraard zorgen we er samen ook voor dat de cliënten op de juiste manier ondersteund kunnen worden. Ten slotte, ondersteun ik de Manager Zorg met afspraken bij gemeenten in het gebied vanaf Midden Drenthe tot bovenin Groningen.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om te zien dat collega’s groeien in hun werkzaamheden en/of persoonlijkheid en dat ik kan bijdragen aan een goede samenwerking op de afdeling. Dit zie ik tevens als mijn uitdaging. Ik werk graag bij Beter Thuis Wonen, omdat de medewerkers hier de kans krijgen om zich te ontwikkelen en ambities waar gemaakt kunnen worden.

Iedere medewerker wordt in zijn waarde gelaten en er wordt gekeken naar de kracht van elke medewerker. Ik sta volledig achter de visie van positieve gezondheid die binnen het bedrijf heerst, daarom voel ik mij thuis bij Beter Thuis Wonen.

Maak kennis met ons
Ontdek waarom wij in de zorg werken.
Draait om mensen.

"Bij Beter Thuis Wonen ligt de focus op de mensen zelf,
op hun veerkracht en wat belangrijk is in hun leven,
zodat zij de regie in eigen handen houden.”

Edwin Beekman, Bestuurder


Lees onze Privacyverklaring