Aan de slag als zzp’er

Ben jij een gedreven verzorgende IG of verpleegkundige die zelfstandigheid waardeert en zoekt naar flexibiliteit in jouw werk? Bij Beter Thuis Wonen is het mogelijk om aan de slag te gaan op zzp-basis binnen de verpleging & verzorging. Wij zorgen ervoor dat de juiste match wordt gemaakt tussen getalenteerde zorgprofessionals zoals jij en onze cliënten.
Waarom kiezen voor Beter Thuis Wonen?

Wij zijn een professionele thuiszorgorganisatie die actief is in de provincies Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Met ruim 2.100 medewerkers werken wij aan een optimale zorgverlening voor mensen met een uiteenlopende zorgvraag.
De verscheidenheid in diensten die wij aanbieden, maakt dat Beter Thuis Wonen hét adres is waar de mensen terecht kunnen met alle zorgvragen en -wensen. Wij werken in kleine teams om de zorgvrager heen, wat zorgt voor een persoonlijke benadering. Dit resulteert in een persoonlijke band tussen ons als zorgverlener en de zorgontvanger.

Positieve gezondheid
Onze slogan ‘draait om jou’, slaat op onze visie waarbij positieve gezondheidsbeleving ons uitgangspunt is. Deze filosofie omvat een brede kijk op gezondheid, waarbij het niet alleen draait om de ziekte/beperking van de cliënt. We focussen ons juist op wat de cliënt wél kan en besteden aandacht aan de individuele behoeften, levenskwaliteit en zelfredzaamheid. Ons streven is dan ook om ervoor te zorgen dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.


Zet je passie voor zorg in!
Wil jij deel uitmaken van een dynamische organisatie? Stuur ons dan je cv en motivatie naar sollicitatie@beter-thuis-wonen.nl. Voor meer informatie over werken als zzp'er bij Beter Thuis Wonen kun je bellen naar 0528 - 341 162 en vragen naar Brenda Snijders.
Draait om mensen.

"Bij Beter Thuis Wonen ligt de focus op de mensen zelf,
op hun veerkracht en wat belangrijk is in hun leven,
zodat zij de regie in eigen handen houden.”

Edwin Beekman, Bestuurder


Lees onze Privacyverklaring