Buitenhof Hattem

Beter Thuis Wonen ondersteunt mensen in zorg en organisatie vanuit een integrale benadering. Als thuiszorgorganisatie bieden wij een grote verscheidenheid in diensten aan. De locatie wordt door een locatiemanager geleid; u heeft dus één aanspreekpunt. Samen met het team van zorgprofessionals biedt de locatiemanager de zorg die past bij uw zorgbehoeften en -wensen bij u thuis.
Verzorgende IG - Buitenhof Hattem
Gelderland Noord, Uren in overleg
Werk doen waar je hart ligt, met collega’s die net zo bevlogen zijn als jij. Een betrokken organisatie die enthousiasme omarmt en eigen initiatief op handen draagt. Zo leuk kan zorg zijn! Bij Beter Thuis Wonen leveren we de zorg met aandacht en plezier en heel graag samen met jou! Ben jij Verzorgende IG'er en wil jij voor een kleinschalige woonvorm aan de slag gaan? Kom dan werken op onze locatie Buitenhof in Hattem.
Verpleegkundige - Buitenhof Hattem
Gelderland Noord, Uren in overleg
Werk doen waar je hart ligt, met collega’s die net zo bevlogen zijn als jij. Een betrokken organisatie die enthousiasme omarmt en eigen initiatief op handen draagt. Zo leuk kan zorg zijn! Bij Beter Thuis Wonen leveren we de zorg met aandacht en plezier en heel graag samen met jou! Ben jij Verpleegkundige en wil jij voor een kleinschalige woonvorm aan de slag gaan? Kom dan werken op onze locatie Buitenhof in Hattem.
Huishoudelijke Ondersteuner - Buitenhof Hattem
Gelderland Noord, Uren in overleg
Ligt jouw hart in de zorg en wil jij écht met voldoende tijd en persoonlijke aandacht zorgen? Ben jij Huishoudelijke medewerker en wil jij voor een kleinschalige woonvorm aan de slag gaan? Wil je daarnaast belangrijk en dankbaar werk doen? Kom dan werken op onze locatie Buitenhof in Hattem.
Helpende - Buitenhof Hattem
Gelderland Noord, Uren in overleg
Ligt jouw hart in de zorg en wil jij écht met voldoende tijd en persoonlijke aandacht zorgen? Ben jij Helpende en wil jij voor een kleinschalige woonvorm aan de slag gaan? Kom dan werken op onze locatie Buitenhof in Hattem.Draait om mensen.

"Mensen met een hulpvraag krijgen veelal de meest
uiteenlopende betiteling. Van zorgconsument tot patiënt,
verzekerde, de burger etc. Het gaat gewoon om mensen."

Wybo Berk, Bestuurder

Lees onze Privacyverklaring