Vacatures in Gelderland

Beter Thuis Wonen heeft verschillende vacatures open staan in Gelderland!

Wil je meer weten over de vacatures? Wij staan je graag te woord! Neem contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 0528 - 341162

Openstaande vacatures in Gelderland

Dit biedt Beter Thuis Wonen in Gelderland

Bij alle vestigingen van Beter Thuis Wonen, en dus ook bij Beter Thuis Wonen in Gelderland, krijg je waardering voor je werk. Werken in de thuiszorg is belangrijk en dankbaar werk. Jouw betrokkenheid en hart voor de zorg maken je bijzonder. Voor jou is het gewoon je werk, maar de ander is vaak heel dankbaar voor wat jij doet. Welke functie je ook vervult, jouw inzet is waardevol.Je gaat bij Beter Thuis Wonen in Gelderland werken met collega’s die net zo bevlogen zijn als jij. We zijn een betrokken organisatie die enthousiasme omarmt en eigen initiatief op handen draagt. Samen leveren we de beste hulp en dat doen we met aandacht en plezier. Dit zien we terug in de onderzoeken die wij houden onder klanten en medewerkers.In al onze functies, krijg je ruimte voor ontwikkeling. Beter Thuis Wonen heeft oog voor je talenten. Je krijgt de ruimte om je te blijven ontwikkelen; in je team, je bestaande functie of door naar een andere functie door te groeien. Bijscholing is daar een belangrijk onderdeel van. Daarom hebben we de Beter Thuis Wonen Academie opgericht. Ben je benieuwd welke opleidingen en cursussen we aanbieden? Bezoek dan de website www.avtzorg.nl.


Wij bieden jou naast een prettige werksfeer, een goed salaris volgens de cao VVT en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Naast je salaris ontvang je jaarlijks vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Ook meldt Beter Thuis Wonen je aan voor de pensioenregeling voor Zorg & Welzijn. Daarnaast kun je profiteren van collectiviteitskorting op de zorgverzekering.Draait om mensen.

"Mensen met een hulpvraag krijgen veelal de meest
uiteenlopende betiteling. Van zorgconsument tot patiënt,
verzekerde, de burger etc. Het gaat gewoon om mensen."

Wybo Berk, Bestuurder

Lees onze Privacyverklaring